Csatlakozz a ”Zoo” csapatához!

Biztos szakmai háttér

A hálózat szakmai hátterét az ország legmeghatározóbb, állatgyógyszereket, állateledeleket, és állatfelszerelési cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, a 20 éves állatkórházi és állatorvosi szakmai múlttal rendelkező Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. adja.

Szakembereink kiemelkedő tudása és az évtizedek során összegyűjtött tapasztalatok jelentik a garanciát arra, hogy az ALPHAZOO minden kedvenc számára legmegfelelőbb dolgot kínálja, legyen szó akár felszerelésekről, akár eledelekről, akár gyógyszerek

Elkötelezett szakembergárda

Magyarország egész területén jelen vagyunk, s arra törekszünk, hogy minden területen szakképzett kollégák lássák el feladataikat. Munkatársaink mindig készséggel állnak a vásárlók, az érdeklődők és partnereink rendelkezésére szakmai tanácsaikkal. Számunkra nemcsak üzleti érdek, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, hanem érzelmi kérdés is, hiszen összeköt minket a közös szenvedély, az állatok szeretete.

KIK VAGYUNK MI?

KIK VAGYUNK MI?

Az első magyar tulajdonú, állateledelt és felszereléseketkínáló üzlethálózat, boltjainkban minden megtalálható, amire egy kisállatnak, illetve gazdijának szüksége lehet.

Az első magyar tulajdonú, állateledelt és felszereléseket kínáló üzlethálózat, boltjainkban minden megtalálható, amire egy kisállatnak, illetve gazdijának szüksége lehet.

Csatlakozz a ”Zoo” csapatához!

Miért AlphaZoo?

Lesz egy biztos, bejelentett
munkahelyed, ahol
hosszútávon tudsz dolgozni

Mindig időben fogod
megkapni a fizetésedet
és a bónuszokat

Csak rajtad múlik, milyen
magasságokba tudsz emelkedni
a karriered szempontjából

Áruházaink és partnerüzleteink