Mikor kezdhetek dolgozni?
Igyekszünk, hogy a jelentkezésed után minél előbb felvegyük Veled a kapcsolatot. Amennyiben a HR, a kiválasztásért felelős vezető és Te is úgy döntesz, hogy az Alpha-Vet a legjobb hely Neked, akkor a megegyezéstől az első munkanapig nagyjából egy hét telik el.

Az ország melyik pontjain dolgozhatok?
Cégünk több telephellyel is rendelkezik országszerte. Raktárunk van Debrecenben és Budapesten, laborunk Veszprémben, gyártó egységeink Bábolnán és Balatonfűzfőn, a központunk pedig Székesfehérváron található. Emellett üzletkötő kollégáink az ország minden pontjáról dolgozhatnak, illetve az Alpha-Zoo bolthálózatunk is országos lefedettséggel bír és folyamatosan bővül.

Van lehetőség továbblépésre?
Mindenki számára adott a karrierlehetőség, a hozzáállásodon és teljesítményeden múlik ennek sikere.

Az útiköltségemet kifizeti a cég?
A munka törvénykönyvének megfelelően adunk hozzájárulást a munkába járáshoz.

Mi szükséges a belépéshez?
A belépéshez szükséges egy érvényes üzemorvosi vizsgálat, a személyes dokumentumaid és az adminisztrációs tennivalók, mindenről tájékoztatást kapsz és a HR-es kollégákkal folyamatos kapcsolatban állsz ezalatt.

Mire számíthatok, ha felvételt nyertem?
Az első munkanapodon megkezdődik a betanulási folyamatod, ezt a vezetőd állítja össze számodra, megismered az osztályokat és működésüket, mindenből kapsz egy kis ízelítőt és végig támogató csapat fogja segíteni a beilleszkedésed.
Cégünk sok képzést is szervez, ahol új ismeretekre tehetsz szert, új technikákat sajátíthatsz el nem csak a saját munkakörödön belül, hanem a mindennapokra is hasznos tudást ad.
Továbbá céges rendezvényeken ismerkedhetsz meg minden kollégáddal, akikkel korábban csak telefonon/email-ben tartottad a kapcsolatot.

Be van jelentve a fizetésem?
Vállalatcsoportunk minden munkavállalója bejelentetten, tisztán dolgozik, a munkabér kiszámíthatóan jön minden hónapban és a járulékokat is fizetjük minden kollégánk után.

Ha valamelyik ismerősöm is jönne, hozhatom?
Természetesen, ráadásul cégünknél ajánlási bónuszrendszer is működik, így a nálunk dolgozó ismerőseid után extra juttatásban részesülhetsz!