Értékeink

ÉRTÉKTEREMTÉS

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy napról-napra jobbak legyünk, fejlődjünk, elsőre jól végezzük el a feladatainkat.

ÜGYFÉLÉLMÉNY

Úgy törődünk ügyfeleinkkel, hogy kiváltsuk belőlük ezt az érzést: „Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rendes emberek dolgoznak itt!”

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A mai változó világban az marad versenyképes, aki folyamatosan tanul, a legfontosabb a szándék, az akarat a fejlődésre.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az együttműködés valódi próbái a nehéz helyzetek, hogy akkor össze tudunk-e fogni a közös célok érdekében?

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Nem másokat hibáztatunk a problémákért, nem másoktól várjuk a megoldást! Vállaljuk a felelősséget a tetteinkért, döntéseinkért! Teljesítjük a vállalásainkat!

BECSÜLET

A becsületesség az őszinteség megnyilvánulása szándékainkban, szavainkban és tetteinkben.

Mindezekért bátorsággal és szenvedéllyel dolgozunk!

Kik vagyunk?

Küldetésünk a magyar állatorvosokon és további partnereinken keresztül az ország élelmiszer-termelésének és állataink jóllétének biztosítása.

Partnereink és az ő igényeik folyamatos fejlődésre inspirálnak minket, és ezt mi valódi törődéssel viszonozzuk Nekik.

Ennek biztosítékai kollégáink, a folyamatosan növekedő, biztonságot nyújtó családi vállalatunk, egy olyan közösség, ahol jó együtt dolgozni, amelyért érdemes küzdeni.

Mit képviselünk?

Mi az Alpha- Vetnél mindig azt csináljuk, amit mondunk, és mindig azt mondjuk, amit csinálunk.

Az Alpha-Vet Kft. értéket teremt és értéket közvetít​

30 éve folyamatosan növekszünk, velünk biztos a jövő​

Mit kínálunk?

 • Stabilitás
 • Biztonság
 • Kiszámítható jövő
 • Alkotási lehetőség
 • Támogató környezet
 • Bizalom
 • Fejlődési lehetőség
 • Siker
 • AV védőháló

Mit várunk el?

 • Becsület
 • Szorgalom
 • Felelősségtudat
 • Fejlődni akarás
 • Törődés
 • Bátorság
 • Szenvedély

Dolgozóink mondták

Czuppon Máté | AlphaVet

"Szeretek az Alpha-Vetnél dogozni mert:

 • Megbízható, korrekt cég, aki tartja magát a megbeszéltekhez.
 • Vigyáz a munkatársaira, szemelőtt tartja a jólétüket.
 • Mind szakmailag, mind emberileg fejlődésre inspirál.
 • A cég legfontosabb alapelve a tisztelet és a becsület."

Czuppon Máté

Szaktanácsadó, Növényorvos, Alphaplant

Dani Lilla | AlphaZoo

„Közel 2 éve dolgozom az Alpha Zoo-nál. Azért szeretek itt dolgozni, mert az első pillanattól kezdve mindenki támogat és bízik bennem. Itt, veletek érzem magam otthon."

Dani Lilla

Területi vezető, Alpha Zoo

„Az összefogás kezdet. Az összetartás haladás. A közös munka siker.” - Henry Ford

Marketing és grafika csapat

Csapat, Marketing és Grafika

„2021. februártól dolgozom az Alphazoo gyöngyösi üzletében. Megtaláltam a számításaimat, és nagyon jól érzem magam itt. Ami nagyon tetszik, hogy mindig van hova fejlődni, mindig vannak új  célok, és nem ragadunk le egy szinten, mint egy „átlagos” bolti eladó.

Meg tudjuk mutatni, hogy igenis tudunk mindig jobban teljesíteni, amit meg is dicsérnek, és észre is vesznek. Nagyon örülök, hogy az Alphazoo „része” lehetek."

Váradi Barbara

műszakvezető, Alpha Zoo

„Négy éve vegyok az Alpha Zoo-nál és azért szeretek itt dolgozni mert:
Minden támogatást megkapok a vezetőimtől. Van feljebb lépési lehetőség. 4 év alatt voltam: eladó pénztáros, majd Biogenic felelős, aztán így lettem mentor, majd műszakvezető, utána kaptam lehetőséget hogy Melinda munkáját segítsem. Mert rugalmas a beosztás. Mert megbízható munkahely (voltam már olyan helyen, ahol nem kaptam fizetést vagy nem volt szabadság). Mert rengeteg támogatást kapunk, rengeteg béren kívüli juttatás pl. a nyaralási lehetőség. Mert megbecsülnek bennünket. Mindig azt szoktam mondani, hogy addig míg valaki nem volt rossz munkahelyen, addig nem becsüli meg a jót. És ez tényleg így van. Összességében mindent szeretek a munkahelyemben, vezetőimben!"

Ferdinánd Anita

áruházvezető helyettes, Alpha Zoo

„Számomra nagyon megnyerő az, hogy egy korrekt cégnél dolgozhatok, ahol mind a vezetőség, mind a kollegák részéről elismerő szavakat és segítséget kapok.

Itt nem csak egy dolgozó vagyok a sok közül! Itt figyelnek rám, meghallgatják a tanácsaimat, az ötleteimet, és sokszor figyelembe veszik.

Folyamatosan tudok mind lexikálisan, mind emberi tulajdonságokat illetően fejlődni, mert ad rá lehetőség az Alpha Zoo, és a vásárlók is.

Teljesen megérint, amikor egy vásárló hálás, és boldog azért, mert én segítettem neki!

'Hisz a jó pap holtig tanul.'"

Takács Dominika Flóra

értékesítő, Alpha Zoo

„Változatos és mindig megújuló kihívások, nincs két egyforma nap. Jó munkatársak, akikkel együtt „sírunk”, együtt „nevetünk”.  Mióta idekerültem, számomra sok ismeretlen területen tudtam helytállni, ezáltal folyamatosan  fejlődhetek is."

Buzsáki István

Telephely üzemeltető, Működtetési igazgatóság

„Közel 13 éve dolgozom az Alpha Zoo-nál. Azért szeretem a munkám, mert örömet okoz: a feladatok megoldása, a kihívások, a vásárlók kiszolgálása, a kollégáim mosolya, a főnökeim elégedettsége. Boldoggá tesz, hogy számíthatnak rám, ahogy én is rájuk. Együtt haladunk a célok elérése felé és közben jól érezzük magunkat!"

Tromposch Alexandra

áruházvezető, Alpha Zoo

„Hrabovszky Dávid vagyok. Még csak másfél hónapja dolgozom a csapatban, de nagyon szeretem. Rengeteg olyan dolgot tanultam meg itt, amiről ezelőtt azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák. Kis korom óta imádom az állatokat, és mára a segítségeteknek köszönhetően napról napra egyre több érdekességet tudok meg a tartásukról, viselkedésükről, táplálásukról, esetleges problémáikról.

Jó érzéssel tölt el, ha tudok segíteni az egyik vásárló kiskedvencén, még ha csak egy sima jó tanáccsal is. Nagyon tetszik, hogy folyamatos oktatások és szakkörök vannak, ahol még jobban tudom bővíteni a tudásomat. A kollégák kedvesek, segítőkészek, bármikor tudok kérdezni tőlük, ha arra van szükség.

Úgy látom, hogy az Alpha Zoo csapata nem rest folyamatosan tanulni és fejlődni, ami szerintem ösztönzően hat az új dolgozókra is. Véleményem szerint az a jó munkahely, ahol van fejlődési lehetőség, ahol segítik és megbecsülik a dolgozókat, és ez a munkahely pontosan ilyen, egy kis család, aminek nagyon örülök hogy a tagja lehetek."

Hrabovszky Dávid

Eladó-pénztáros, Alpha Zoo

„Mindig is csapatjátékos voltam és szívből örülök, hogy ezt az Alpha-Vetnél is tudom kamatoztatni.

Tisztelettel segítjük egymás munkáját, ami engem nagyon motivál, illetve folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg előttem a szakmai fejlődést illetően."

Sipos Eszter

Minőségügyi megbízott, Gyógyszertár

„Mindenképp a családias légkört emelném ki ami miatt érdemes mindennap bejönni. A munkakörömnek köszönhetően pedig  a napjaim változatosak, ezáltál nincs két ugyan olyan nap."

Sipos Péter

Raktárvezető, Nagyker

„Ami számomra nagyon fontos, hogy emberként kezelnek. Előre lépési és fejlődési lehetőséget biztosít a cég. Jó a közösség, amiben jól érezhetem magam, számít a dolgozó véleménye és segítenek megvalósítani a „kis” emberek ötleteit. Nem számít ki milyen beosztásban van, mindenki beleáll a munkába. "

Sztruhár Bernadett

Raktáros, Kisker

„Március 10.-én lesz, hogy 2 éve dolgozom a cégnél és ez idő alatt nagyon nagyon-nagyon  sokat tanultam, sok új embert ismerhettem meg és egy jó csapatot. Nagyon sok fejlődési lehetőség van, ezt saját  bőrömön is megtapasztalhattam. Átkerültem a Plázába, amely egy nagy előrelépés volt számomra és egy nagy kihívás is, hogy sikerül-e helyt állnom, de az eredményeken és a vezetőim visszajelzésén látszik, hogy igen. Ennek nagyon örülök, mert nagyon jól érzem itt magam. Ezeket köszönhetem Kissné Veres Editnek és Szukup Klaudiának."

Kocsisné Kovács Nikolett

műszakvezető, Alpha Zoo

„Az Alpha Zoo csapatát 2012 szeptember óta erősítem. A csapatszellem és az oktatás lehetősége, valamint a vezetők és a beosztottak közti kommunikáció megléte és a családias hangulat miatt szeretek itt dolgozni. A mostani csapat, ahol most dolgozom, a lehető legjobb."

Patai Csaba

műszakvezető, Alpha Zoo

„8 évvel ezelőtt léptem be az Alpha-Vet Kft. Bábolnai Gyógyszergyártó üzemébe üzemvezetői munkakörbe.

Már az állásinterjún jelezték, hogy ez egy pörgős munkahely.

Az első két évben részt vehettem 12 gyógyszer kifejlesztésében. Rengeteget tanultam mind a szakmai, mind a törzskönyvezés terén.

Napi szinten kamatoztathatom tudásomat, kreativitásomat.

Ez fontos számomra."

Dr. Pallos György

Üzemvezető, Gyártási osztály

„Az Alpha-Vet Kft-nél mindenki ugyan olyan esélyekkel indul, csak rajtad múlik, hova jutsz el. Kellő tanulási vággyal és szorgalommal, hosszútávú karrier vár az emberre. Mindemellett rengeteg remek embert ismerhetsz meg, egy jó hangulató pörgős atmoszférában."

Bödör Bence

Ágazat igazgató, Alphaplant

„Család barát munkahely és  a jó kollektíva miatt szeretek itt dolgozni."

Béres József

Raktáros, Nagyker

„Azért szeretek az Alpha-Vet kft.-nél dolgozni, mert stabil, kiszámítható és rugalmas. A hangulat mindig jó és családias. Vannak nehezebb napok, de nem telik el úgy munkaidő, hogy ne nevetnénk nagyokat."s

Simon Edina

Bolti Eladó, Nagyker

„Azért szeretek az Alpha-vet-nél dolgozni, mert jó a társaság, baráti a légkör. Mindig változatos a munka, új feladatok, kihívások vannak. Fejlődési lehetőségek, értékelik az embert."

Kovács Szilvia

Bolti eladó, Kisker

„Szeretem a munkámat és szeretem, hogy egy jó csapatban dolgozhatok.”

Nagy Szabolcs

Raktáros, Nagyker

„Változatos feladatokkal szembesülünk minden nap, minden új kihívás megoldása örömmel tölt el. Mindig adott a nyugodt és jó hangulatú légkör. Az összetett és bonyolult feladatok végrehajtását megkönnyíti, hogy csapatban, közösen tudjuk ezeket megoldani.”

Németh Petra

Menedzser asszisztens, Adminisztrációs és Kontrolling igazgatóság

Édes Anikó - AlphaVet

„Régóta dolgozom itt, fontos volt számomra, hogy a gyermekvállalás után is tárt karokkal vártak vissza. Még kicsik a gyermekeim, ezért sokat jelent a vállalat által biztosított rugalmasság, otthoni munka lehetőség. Szeretem, hogy a feladatokat közösen, együtt tudjuk megoldani a kolléganőimmel, támogatjuk segítjük egymást.”

Édes Anikó

Manager asszisztens, Adminisztrációs és Kontrolling igazgatóság

Alpha-Vet család