Keresés
Close this search box.

Hrabovszky Dávid

eladó-pénztáros
Alpha Zoo

„Hrabovszky Dávid vagyok. Még csak másfél hónapja dolgozom a csapatban, de nagyon szeretem. Rengeteg olyan dolgot tanultam meg itt, amiről ezelőtt azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák. Kis korom óta imádom az állatokat, és mára a segítségeteknek köszönhetően napról napra egyre több érdekességet tudok meg a tartásukról, viselkedésükről, táplálásukról, esetleges problémáikról.

Jó érzéssel tölt el, ha tudok segíteni az egyik vásárló kiskedvencén, még ha csak egy sima jó tanáccsal is. Nagyon tetszik, hogy folyamatos oktatások és szakkörök vannak, ahol még jobban tudom bővíteni a tudásomat. A kollégák kedvesek, segítőkészek, bármikor tudok kérdezni tőlük, ha arra van szükség.

Úgy látom, hogy az Alpha Zoo csapata nem rest folyamatosan tanulni és fejlődni, ami szerintem ösztönzően hat az új dolgozókra is. Véleményem szerint az a jó munkahely, ahol van fejlődési lehetőség, ahol segítik és megbecsülik a dolgozókat, és ez a munkahely pontosan ilyen, egy kis család, aminek nagyon örülök hogy a tagja lehetek.”